HABERLER
Elle Style Awards Elidor 2013 “Stil Ödülleri” Sahiplerini Buldu

Bu yıl dördüncüsü düzenlenen, Türkiye’nin en prestijli stil organizasyonu ELLE STYLE AWARDS Elidor 2013,Çırağan Sarayı’nda düzenlenen görkemli bir törenle sahiplerini buldu.
Ödül törenini ünlü oyuncu Serkan Altunorak’ın sunduğu geceye Etro markasının varisi Kean Etro, Dsquared markasının yaratıcıları Dean ve Dan Caten, Zadig&Voltaire’in kreatif Direktörü Cécilia Bönstörm ve moda dünyasının ‘yeni’ dahi çocuğu Peter Coppinggibi
dünyaca ünlü tasarımcılar katıldı.

ELLE STYLE AWARDS, son dört yıldır Türkiye'nin en çok beğenilen saç bakım markası seçilen Elidor ana sponsorluğunda, 6 Aralık Cuma gecesi Çırağan Sarayı’nda gerçekleşen muhteşem bir törenle sahiplerini buldu. Düzenlendiği her ülkede, yılın heyecanla beklenen en büyük organizasyonlarından biri olan ELLE STYLE AWARDS’un kırmızı halı ve ödül töreni gecenin medya sponsoruCNN Türk’ten naklen yayınlandı.Bu yılki ödül törenini ünlü oyuncu Serkan Altunorak; kırmızı halıyı ise sunucu Nefise Karatay ve ELLE Türkiye moda editörü Hafize Çeliktürk sundu.

www.ellestyleawards.com üzerinden halkın oylarıyla belirlenen kategorilerde Elle Style Erkek Müzik Starı Yalın seçilirken, Hadise Elle Style Kadın Müzik Starı ödülüne layık görüldü. Gecede ELLE Style Erkek Oyuncu Burak Özçivit, ELLE Style Kadın Oyuncu ödülünü ise Gülse Birsel aldı. Ayrıca ELLE Style İş Kadını Candan Kıramer, ELLE Style İş Adamı Alican Ulusoy, ELLE Style Stil İkonu ödülünü Ahu Yağtu ve Elle Style Yılın Tasarımcısı ödülünü Ayşe - Ece Ege aldı. Gecenin ana sponsoru Elidor özel ödülü “stil sahibi saç”, Serenay Sarıkaya’nın oldu.


ELLE STYLE AWARDS Elidor 2013 ödül törenineGökçe Bahadır, Serenay Sarıkaya, Sertap Erener, Demir Demirkan, Buğra Gülsoy, Alara Koçibey, Vildan Atasever, Didem Soydan, Özge Ulusoy, Feryal Gülman gibi ünlü isimler katıldı.


Dünyaca ünlü tasarımcılar İstanbul’da buluştu
ELLE Style Awards Elidor 2013, dünyaca ünlü tasarımcıları İstanbul’da buluşturdu. İtalya’nın en köklü moda markalarından Etro’nun sahibi Kean Etro ve Dsquared markasının yaratıcıları Dean ve Dan Caten kardeşlerin yanı sıra ünlü Fransız markası Zadig&Voltaire’in kreatif Direktörü Cecilia Bönstörm, Nina Ricci markasıyla moda dünyasının ‘yeni’ dahi çocuğu olarak kabul edilen Peter Copping ile ELLE France dergisinin Editörü ve aynı zamanda “Erkeksiz Hayat Oh Ne rahat” adıyla Türkçeye çevrilen “Art of Sleeping Alone”un yazarı Sophie Fontanel de Çırağan’daki görkemli törene katıldı.

Dean&Dan Caten kardeşlerin “Fashion Visionary” ödülüne layık görüldüğü gecede Cécilia Bönstörm “Outstanding Achievementin Fashion” ödülü, Kean Etro“Lifetime “Achievement in Fashion” ve Peter Coppingde “Emerging Designer of the Year” ödüllerinin sahibi oldu.

“Keratinology by Elidor”ile after party keyfi
Ödül törenin ardından gecenin heyecanı “Keratinology by Elidor” sponsorluğunda düzenlenen after party ile devam etti. Ünlü isimlerin tarzlarıyla boy gösterdiği partide, Türkiye’ye ilk defa gelen ünlü müzik grubu Miracles of Modern Science sahne aldı. “Cover” şarkılarla büyük beğeni toplayan grup üyeleriyle, eğlence gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti.

ELLE STYLE AWARDS Elidor 2013

Web Sitesinden Oylama ile Seçilenler ve Kazananlar:

ELLE STYLE KADIN OYUNCU – GÜLSE BİRSEL
ELLE STYLE ERKEK OYUNCU – BURAK ÖZÇİVİT
ELLE STYLE KADIN MÜZİK STARI – HADİSE
ELLE STYLE ERKEK MÜZİK STARI – YALIN
ELLE STYLE STİL İKONU – AHU YAĞTU
ELLE STYLE İŞ ADAMI – ALİCAN ULUSOY
ELLE STYLE İŞ KADINI –CANDAN KIRAMER
ELLE STYLE YILIN GENÇ MODA TASARIMCISI – SERKAN CURA
ELLE STYLE YILIN MÜCEVHER TASARIMCISI – ARMAN SUCİYAN
ELLE STYLE YILIN FOTOĞRAFÇISI – EMRE DOĞRU
ELLE STYLE YILIN TASARIMCISI - AYŞE-ECE EGE
ELLE STYLE YILIN MEKANI - GAZİANTEP ZEUGMA MÜZESİ
ELLE STYLE YILIN YENİLİKÇİ MARKASI - BİLSTORE
ELLE STYLE YILIN TV DİZİSİ- İNTİKAM – D PRODUCTIONS
OUTSTANDING ACHIEVEMENT IN FASHION – CÉCİLIA BÖNSTÖRM / ZADIG&VOLTAIRE
FASHION VISIONARY – DEAN&DAN CATEN / DSQUARED
LIFETIME ACHIEVEMENT IN FASHION – KEAN ETRO / ETRO
EMERGING DESIGNER OF THE YEAR - PETER COPPING / NINA RICCI