HABERLER
Kendinizi yenilemenin tam zamanı!
Yaşamı pratik fikirleriyle kolaylaştıran Tefal, #dahaiyibirsen konseptini Maison Française dergisi işbirliğiyle gerçekleştirdiği bir piknikte konuklarına tanıttı.

İçinizdeki ses sürekli kendinize yeterince vakit ayıramadığınızı, yeterince sağlıklı beslenemediğinizi, gerektiği kadar hareket etmediğinizi mi söylüyor? Eğer iç sesiniz bunları dile getiriyorsa, Tefal’in #dahaiyibirsen konsepti ile bu sesi susturabilirsiniz.
Geçtiğimiz ay Tefal ve Maison Française dergisi ev sahipliğinde, kentin yeşil köşelerinden birisinde gerçekleşen keyifli piknikte cemiyet hayatının önemli isimleri #dahaiyibirsen konseptine dahil olan ürünleri yakından tanıma fırsatı buldular. Dışarıdan sipariş vermek yerine, evde sağlıklı ve pratik yemekler hazırlamaya teşvik eden, hazır meyve ya da sebze suları içmek yerine kendi seçtiğiniz malzemelerle en pratik şekilde kendi smoothie’nizi yapmanızı sağlayan ürünleri ile Tefal, herkesi daha sağlıklı, daha aktif ve mutlu olmaya davet ediyor. Markanın en sevilen ürünlerinden birisi olan Actifry kadar yaşamı kolaylaştıran ve günlük hayatın bir parçası olmaya aday yeni ürünü OnTheGO Blender sayesinde, tüm gün ihtiyaç duyduğunuz enerjiyi kısacık bir sürede smoothie şeklinde hazırlayıp çantanıza atabilirsiniz. Kullanması, temizliği ve taşıması kolay bir ürün olan Tefal OnTheGO Blender her mutfağın olmazsa olmazları arasında. Beslenme ve hareket konusunda doğru adımları atan herkes vücudundaki kas ve yağ oranını bilmek ister diye düşünen Tefal, tasarımı ile dikkat çeken akıllı tartısı Bodypartner ile vücut değerlerinizi yakından takip etmenizi sağlıyor. Dijital mezurası ile dikkat çeken tartı, kişiye özel mobil uygulamasıyla yağ-kas oranınızı yakından takip etme olanağı da sunuyor.
Kısaca, kendimizi #dahaiyibirsen'le tanıştırmanın en pratik ve garantili yolu Tefal’den geçiyor.