HABERLER
Yatırım ajandası 2018 ve yeni dönemde başarı CEO buluşmasında konuşuldu
27 Haziran 2018 - Capital ve Ekonomist dergilerinin öncülüğünde ve İnegöl Müteahhitler Derneği işbirliğiyle gerçekleşen, “İnegöl CEO Zirvesi” İnegöl’ün ileri gelenlerini bir araya getirdi.

CEO’ların Yatırım Ajandası 2018 ve Yeni Dönemde Başarı’yı tartıştığı etkinlik Capital ve Ekonomist Dergileri Yayın Direktörü M. Rauf Ateş ve İnegöl Müteahhitler Derneği Başkanı Yusuf Şehitoğlu’nun açılış konuşmalarıyla başladı. Ardından etkinlik sponsorlarından Mobiliyum Yönetim Kurulu Üyesi Bilal Ademoğlu, Hotel Park İnegöl Yönetim Kurulu Başkanı Enver Topuz ve İTSO İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yavuz Uğurdağ’ın konuşmalarıyla devam etti. En son İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban konuklara hitap etti.

Açılış konuşmalarının ardından Yatırım Ajandası 2018 ve Yeni Dönemde Başarı konulu panelde konuşmalar, ekonomiye ilişkin beklentileri ve yeni dönemde nasıl başarı hikayesi yazılabileceğini anlattı.


“Yatırım Ajandası 2018” konulu panelin moderatörlüğünü Ekonomist Dergisi Yayın Yönetmeni Talat Yeşiloğlu gerçekleştirdi. Panelde; FİBA Commercial Properties CEO’su ve Yönetim Kurulu Üyesi Yurdaer Kahraman, Konutder Başkanı ve Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Z. Altan Elmas ve Vizyon Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Özbek konuşmacı olarak yer aldı.

Capital ve Ekonomist Dergileri Yayın Direktörü M. Rauf Ateş’in moderatörlüğünü gerçekleştirdiği “Yeni Dönemde Başarı” konulu ikinci panelde; Birleşmiş Markalar Derneği Başkanı Sinan Öncel, Nord Holding Türkiye Temsilcisi Servet Topaloğlu ve Google Türkiye Ülke Müdürü Bülent Hiçsönmez konuşmacı olarak yer aldı.